Meniu
Cos cumparaturi

Investitii in viitor. Rezervoare mobile si de stocare

03 dec. Investitii in viitor. Rezervoare mobile si de stocare
1 Comentarii 714 Vizualizari
S-a vorbit tot mai mult în ultima vreme despre productivitatea muncii și factorii care influențează această productivitate. Dar cum putem crește această productivitate?
În poza atașată avem doua exemple de mașini total diferite, dar care au aproximativ același cost: Un tractor și un bolid (Lamborghini). Prima mașinărie ajută mult la creșterea productivității pentru oricine din domeniul agricol, bolidul duce la creșterea adrenalinei sau măcar al ego-ului. 

#Eurial #InvestingInyourFuture #FuellingYourBusiness

De ce să investim în rezervoare mobile

Evident tractorul ajută la creșterea productivității, dar nu singur. Acesta are un consum ridicat de combustibil și plimbarea până la benzinărie și apoi până la câmp este este în cel mai bun caz ceva neproductiv.  De asemenea, să rămâi cu tractorul în câmp, neutilizabil, din cauza faptului ca ai ramas fără combustibil este de-a dreptul enervant pentru oricine din domeniu.

Alimentarea acestuia apoi cu ajutorul unor soluții improvizate, după lungi perioade de staționare în  soare la temperaturi de 40+ grade C°, este cel puțin periculoasă.

O soluție simplă la această problemă este cumpărarea unui rezervor DT Mobil Easy dotat cu o pompa Eurial. 

Alimentăm în mijlocul campului și ne continuăm munca.

Când să investim?

Când costul pierderilor (în acest exemplu, timpul în care utilajul stă pe câmp, fără să lucreze) depăsește costul investiției ar fi pentru început un minim calcul pentru a ne da seama dacă e momentul să investim. Daca ai un singur tractor pe care îl folosești o dată pe lună, probabil ai fi mai caștigat cumpărând o canistră.

În schimb, dacă folosești un utilaj sau mai multe utilaje, perioade îndelungate de timp, pe suprafețe mari, cumpărarea unui rezervor mobil nu este doar un moft ci este o necesitate. În anumite circumstanțe se merită să cumperi pe lângă un rezervor mobil și un rezervor de stocare pentru ușurarea fluxului, pentru a ține utilajele funcționale mai mult timp și de ce nu, pentru a beneficia de o reducere la costurile cu combustibil.

Cu ajutorul lor, salvați timp și rămâneți flexibili. Rezistența și robustețea oferite de rezervoarele mobile vă permit alimentarea în condiții de siguranță sporite, fără bătăi de cap.


În ce să investim?

În primul rând, pentru a răspunde la întrebarea de mai sus, trebuie să știm care este consumul lunar, motivul pentru care consumați atâta și modul în care puteți optimiza acel consum. Ulterior, putem să aflăm în ce să investim.

Ai un consum lunar de aproximativ 500 de litrii pe lună? Atunci poate, "doar poate", ai nevoie de o canistră. Ai un consum lunar de 5000 de litri? Un rezervor mobil de 200 de litri și o stație de incintă de 3700 litri este suficient. Consumi 10.000 litri lunar sau chiar mai mult? E timpul ca pe lângă un rezervor mobil și un rezervor de stocare, să cumperi și un sistem de gestiune care să te ajute să îți monitorizezi cat mai eficient, consumul de combustibil (numar utilizatori, consumul într-o anumită perioadă, printre altele).

O altă întrebare pe care trebuie să ne-o punem este următoarea:

Care este distanța parcursă de tractor sau de orice alt echipament agricol, de la sediu (sau locul de parcare) la câmp și înapoi. De asemenea, trebuie să știm și care este consumul utilajului. Un consum corect la tractor se calculează pe oră și nu la hectarul lucrat deoarece la hectar intervin mult mai multe aspecte pe care trebuie sa le luăm în calcul (fragmentarea terenului, dacă e plat sau nu, cât de lung e, nu e tot una să lucrezi o parcelă de un 10 km2 sau una de 1800 m2, etc). În funcție de nevoie, vei ajunge la concluzia ca ai nevoie de un rezervor mobil mai mare sau de mai multe rezervoare mobile.

Despre productivitatea muncii

După cum am zis în introducere, productivitatea muncii depinde de mai mulți factori. Dar poate cel mai important factor sunt investițiile, atât în resursa umană cât și în utilaje. În cazul de față, în utilaje. Un rezervor mobil si o stație de incintă pot crește considerabil productivitatea unei firme din domeniul agricol, de exemplu. De asemenea, învestiția inițială se poate "stinge" relativ repede.

Voi ce credeți? Ne puteți da un exemplu in care achiziția unor rezervoare mobile (sau de stocare) v-au îmbunătățit considerabil activitatea?

1 Comentarii

Bogdan Gabriel:
12 iul. 04:24:30 PM
Raspunde

Un articol foarte frumos.Felicitari Ramona

Scrie un comentariu

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies