Meniu
Cos cumparaturi

Sisteme de masurare a nivelului

Dispozitive mecanice, hidrostatice si electronice pentru masurarea nivelului de combustibil din rezervor.

Acestea pot fi de la cele mai simple, cu rol indicativ, pana la cele mai complexe, ce masoara atat nivelul, cat si temperatura sau chiar densitatea combustibilului.

Senzor ultrasonic Tecsonic de nivel pentru rezervoare Indicatorul de nivel al rezervorului, cu ultrasunete, alimentat de la baterie,  TecSonic „mobil“ vă ajută să monitorizati cu ușurintă nivelurile diferitelor lichide.  Sistemul ușor de instalat vine cu o baterie în interior și e..
0€ Fără TVA:0€
TRANSMIŢĂTOARE DE NIVEL Controler de nivel • măsoară cu ajutorul sondei incluse, cantitatea de lichid din rezervor, utilizand principiul presiunii hidrostatice• afişaj digital din 5 cifre• precizie de până la 0,5%• alimentare de la 220 V sau de la 4 baterii lithium 1,5 V AA• presetat din f..
0€ Fără TVA:0€
CARACTERISTICI TEHNICE  Dimensiunea rezervorului pe inaltimeStandard: 1.600; 2.000; 2.500; 2.900; 3.000 mm. Masurare produs            Precizie : ±0,04 mm Repetabilitate : ±0,1 mmLimita minima de masurare 23 mm de la baza.&nb..
0€ Fără TVA:0€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies