Meniu
Cos cumparaturi

Sisteme de masurare a nivelului

Dispozitive mecanice, hidrostatice si electronice pentru masurarea nivelului de combustibil din rezervor.

Acestea pot fi de la cele mai simple, cu rol indicativ, pana la cele mai complexe, ce masoara atat nivelul, cat si temperatura sau chiar densitatea combustibilului.

 Senzor ultrasonic TecSonic de nivel pentru rezervoare  Indicatorul de nivel al rezervorului, cu ultrasunete, alimentat de la baterie,  TecSonic „mobil“ vă ajută să monitorizati cu ușurintă nivelurile diferitelor lichide.  Sistemul ușor de instalat vine cu o baterie în interi..
0,00€ Fără TVA:0,00€
TRANSMIŢĂTOARE DE NIVEL LEVEL CONTROLLERLevel Controller • măsoară, cu ajutorul sondei incluse, cantitatea de lichid din rezervor, pe  principiul presiunii hidrostatice• afişaj digital din 5 cifre• precizie de până la 0,5%• alimentare de la 220 V sau de la 4 baterii lithium 1,5 V AA• ..
0,00€ Fără TVA:0,00€
CARACTERISTICI TEHNICE  Dimensiunea rezervorului pe inaltime                 Standard: 1.600; 2.000; 2.500; 2.900; 3.000 mm. Masurare produs         ..
0,00€ Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies