Meniu
Cos cumparaturi

Cisterne

Cisterne autorizate pentru transportul combustibilului diesel pe drumurile publice. Acestea constă dintr-un container intermediar de transport cu perete dublu din oţel, ranforsat integral pentru a asigura respectarea cerinţelor de mediu din Ghidul de prevenire a poluării (PPG2).

Cisterna este autorizată pentru transportul combustibilului diesel pe drumurile publice şi constă dintr-un IBC (container intermediar detransport în vrac) U.N. (Naţiunile Unite) cu perete dublu din oţel, ranforsat integral pentru a asigura respectarea cerinţelor de mediu dinGhidul de prevenire a..
0€ Fără TVA:0€
Cisterna este autorizată pentru transportul combustibilului diesel pe drumurile publice şi constă dintr-un IBC (container intermediar de transport în vrac) U.N. (Naţiunile Unite) cu perete dublu din oţel, ranforsat integral pentru a asigura respectarea cerinţelor de mediu din Ghidul de prevenire..
0€ Fără TVA:0€
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies