Meniu
Cos cumparaturi

Despre noi
Investim continuu in cercetare si proiectare. Utilizand tenhologie moderna si materiale de calitate, producem rezervoare din tabla de otel carbon in unitatea noastra din Campia Turzii.

Inca din 2004, compania noastra s-a remarcat printr-o crestere continua pe piata din Romania astfel, de la simpli comercianti, am devenit producatori.

Eurial are o prezenta activa in mediul de business romanesc si se adreseaza firmelor din domenii precum: agricultura, constructii, transport sau industrie.

Oferim servicii complete, de la comercializarea solutiilor de alimentare cu carburant si a rezervoarelor de stocare carburant, apa, uleiuri, ad-blue, la mentenanta si consultanta pentru toate produsele din portofoliu.

Contacteaza-ne!

Un punct important de dezvoltare pentru compania noastră a fost construirea stațiilor de distribuție a carburanților pentru cei mai importanti distribuitori de carburanti. 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies