Meniu
Cos cumparaturi

Heconomy

Heconomy
Heconomy

Heconomy - All-Rounder pentru stațiile de benzină ale flotei auto deținută de compania dumneavoastră

Terminalul de combustibil Heconomy cu programul său inteligent este un sistem cu adevărat versatil, în special atunci când vine vorba de cerințele unei stații de benzină.

Varietatea opțiunilor de autorizare care pot fi realizate cu terminalul de combustibil Heconomy este remarcabilă. Autorizație mobilă cu aplicația de plată HecFuel, autorizație automată cu recunoașterea vehiculului PetroPoint, procesarea sigură a cardurilor flotei comune cu rutare sau autorizarea prin intermediul cardului flotei dvs. cu software-ul de autorizare online FleetNet Host.

Operațiunea de la terminalul de combustibil se face fie prin intermediul tastaturii Piezo cu întreținere ușoară, se face printr-un ecran tactil ușor de utilizat. Acesta din urmă oferă posibilitatea de a vă integra sigla sau animația.

Heconomy este disponibil ca suport, carcasă încorporată sau pe un perete. Versiunea încorporată cu slot universal, se potrivește oricărui tip de pompă de combustibil. Carcasa robustă a suportului din aluminiu este extrem de durabilă și poate fi reciclată la 100%.0€
Fără TVA: 0€
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies