Meniu
Cos cumparaturi

HectronicSistemul de Management Integrat al Combustibilului TEH (Tatsuno-Eurial-Hectronic)

TEH este o soluție care a schimbat modul în care este gestionat combustibilul și oferă o raportare cuprinzătoare și eficientă, oferind date în timp real, securitate sporită, operațiuni simplificate și automatizate, o excludere în procesul de alimentare a altor mașini sau utilaje, toate acestea cu o acuratețe foarte mare.

 

Să explorăm împreună principalele caracteristici și beneficii ale acestui sistem și modul în care transformă peisajul gestionării combustibilului.

Sistemul de Management Integrat al Combustibilului TEH (Tatsuno-Eurial-Hectronic) este un sistem modular gândit astfel încât functionalitatiile fiecărei componente să aducă valoarea adăugată afacerilor.

Acest sistem este compus din:

Primul pas spre o gestionare eficientă a combustibilului este utilizarea unui rezervor care dispune de calibrare metrologică și căruia i se atașează o sondă de nivel Hectronic cu o precizie ridicată. Rezervorul poate fi realizat de Eurial, însă în cazul în care el deja există, Eurial îl poate utiliza doar după un proces de curățare și calibrare.Sondele Hectronic au o abatere de 0.1mm, în varianta standard indică nivelul carburantului și al apei, precum și temperatura citită într-un singur punct cu o abatere de 0.1 grade C. Utilizând un rezervor cu calibrare metrologică alături de o sonda de nivel, cu Hectronic vei obține o evidență clară a stocului de combustibil al afacerii tale.


 

Sistemul de management integrat este compus și din dispensere profesionale, însă în cazul în care în flota companiei dvs există dispensere de uz intern și nu se doreste o înlocuire, sistemul de management integrat Hectronic se poate atașa la pompele existente.
Retinem însă faptul ca o pompă profesională de înaltă precizie (cea recomandată de Eurial este Tatsuno, cu cel mai exact corp măsurător din piață), care
 va permite procesul de auto-calibrare și implicit va spori precizia stocului de combustibil. 

Tatsuno este o marcă japoneză, cu o veche traditie în domeniu, a produs prima pompă în anul 1919 și este unul din primi trei producători mondiali. Are o cota de piata, în Japonia, de cca 60%, deoarece calibrarea metrologică se face odată la 7 ani și puțini producători pot respecta această cerință.
În consecință principala calitate a pompelor Tatsuno este FIABILITATEA. Partea hidraulică a pompelor este considerată a fi cea mai bună din lume, iar termenul de garanție este de 5 ani.

  O altă componentă de bază a acestui sistem de management integrat al combustibilului este tankautomatul. 

  Tankautomatele Hectronic care se atasează pompelor, gestionează, în mod standard patru pompe dacă acesta este alimentat la 220V sau două pompe pentru cele mobile ( alimentare 12 V).

  Prin urmare, se pot adauga cu ușurință și pompe de AdBlue sau alte lichide utilizate ceea ce vă permite gestionarea concomitentă a mai multor tipuri de lichide.


  Tankautomatul permite identificarea automată a utilajelor prin INEL - AVR, care gestionează oricâte dispensere și care are un sistem de log-uri unde rămân înregistrate toate interacțiunile cu sistemul.

Tankautomatele Hectronic dispun de numeroase facilități, identificarea automată a mașinilor, utilajelor sau a șoferilor prin coduri de acces securizate (carduri MIFARE), fiind principalul avantaj al acestora.


Softul HecPoll este ultima componentă a sistemului Hectronic și este elementul care aduce un plus de valoare datelor companiei tale. Prin intermediul acestui soft se realizează o reconciliere a datelor, integrarea acestora cu ERP uri prin transfer API și baze de date, precum și imposibilitatea de a pierde datele chiar și în cazul în care aceste date au fost sterse, stocarea fiind definitiva. Mai mult, acest soft permite calculul automat al combustibilului, gestionează vânzările prin crearea de grupuri client și alocare număr de mașini și planifică activitatea tankautomatului.


Sistemul de Management Integrat al Combustibilului este o solutie eficientă pe piata carburantilor si oferă o perspectivă nouă asupra modului în care o gestionare cât mai eficientă a combustibilului este corelată cu nivelul de performanță al afacerii.
Mai jos, amintim o parte dintre beneficiile pe care acest sistem le oferă.

 

Operațiuni automatizate și optimizate:

Sistemele tradiționale de gestionare a carburanților implică adesea procese manuale care consumă timp și sunt predispuse la erori. 
Sistemul de Management Integrat al Combustibilului TEH automatizează aspectele cheie ale gestionării combustibilului, simplificând operațiunile și reducând sarcina administrativă.
Sistemul se integrează cu distribuitoarele de combustibil, permițând înregistrarea automată a tranzacțiilor și eliminând necesitatea introducerii manuale a datelor. Această automatizare minimizează erorile umane, îmbunătățește acuratețea datelor și accelerează procesarea tranzacțiilor.

Cu Sistem de Management Integrat al Combustibilului TEH, întreprinderile își pot optimiza operațiunile, pot reduce timpii morți și se pot concentra pe activitățile principale. Mai mult, eliminarea factorului uman implică și eliminarea costurilor administrative și fiscale cu acesta.

Mai jos, câteva dintre operațiunile în care intervenția factorului uman este minimă sau inexistentă:

recepția automată a carburantului la livrarea cu cisterna, contrapune cisternei o citire automată indicată de sondă ( rezervorul și sonda sunt calibrate metrologic );

identificarea automată a mașinii sau a utilajelor prin sistemul Petropoint;

preluarea automată a kilometrajului și a altor aproximativ 40 de informații de la tahograful mașinii sau din mufa CAN;

descărcarea datelor în momentul alimentării în mod off-line;

emiterea unui tabel de reconciliere la fiecare 24H, care contrapune cantitatea livrată prin pompă cu cantitatea indicată de către sondă;

existența log-urilor în softul de gestionare care înseamnă că orice interacțiune cu sistemul de gestiune ( tastare greșită, intervenția administratorului în sistem, etc ) rămân memorate și pot fi urmărite. 

în cazul vânzării se poate realiza autorizarea on-line ( pentru a evita frudele )

Mai mult, sistemul poate realiza autocalibrarea rezervoarelor, dar este necesar ca dispenserele să aibă o abatere cât mai mică, pompele Tatsuno fiind unele dintre cele mai bune dispensere și în același timp este brandul pe care noi îl recomandăm. 


Monitorizarea și controlul eficient al combustibilului:

Sistemul de Management Integrat al Combustibilului TEH oferă întreprinderilor un control precis asupra operațiunilor cu combustibil. Sistemul încorporează o tehnologie avansată care permite monitorizarea în timp real a nivelurilor de combustibil, a debitelor și a tranzacțiilor. Acest nivel de acuratețe asigură o gestionare optimă a inventarului, prevenind pierderile de combustibil și îmbunătățind eficiența generală. Având acces instantaneu la datele privind combustibilul, întreprinderile pot lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește achiziționarea, consumul și alocarea, ceea ce duce la economii de costuri și la o mai bună utilizare a resurselor.

Securitate sporită și prevenirea fraudei:

Furtul de combustibil și activitățile frauduloase reprezintă provocări semnificative pentru industria petrolieră. Petro Point Hectronic, parte din Tankautomat Hectronic abordează direct aceste probleme cu măsuri de securitate robuste.
Sistemul utilizează mecanisme avansate de autentificare, inclusiv coduri de acces securizate și identificarea utilizatorului, pentru a preveni accesul neautorizat și manipularea. În plus, acesta încorporează camere de supraveghere de înaltă rezoluție pentru a monitoriza activitățile de alimentare cu combustibil, reducând riscul de furt și descurajând comportamentul fraudulos. Prin consolidarea măsurilor de securitate, Petro Point Hectronic oferă liniște sufletească și protejează întreprinderile împotriva pierderilor potențiale.

 

Raportare și analiză completă:

Informațiile bazate pe date sunt esențiale pentru ca întreprinderile să ia decizii în cunoștință de cauză și să determine o îmbunătățire continuă. 
Sistemul de Management Integrat al Combustibilului TEH oferă funcții complete de raportare și analiză, oferind întreprinderilor informații valoroase despre modelele de consum de combustibil, tendințe și eficiență operațională. Aceste informații permit întreprinderilor să identifice zonele de optimizare, să urmărească indicatorii de performanță și să implementeze strategii de reducere a costurilor de combustibil. Având la îndemână date exacte, părțile interesate pot lua decizii proactive pentru a spori profitabilitatea și pentru a-și eficientiza operațiunile.

Scalabilitate și integrare:

Sistem de Management Integrat al Combustibilului TEH este o soluție extrem de scalabilă, care se poate adapta la nevoile întreprinderilor de toate dimensiunile, de la stațiile de carburanți mici la întreprinderile petroliere de mari dimensiuni. Sistemul este conceput pentru a se integra perfect cu alte sisteme de gestionare a carburanților, cu software financiar și cu soluțiile de planificare a resurselor întreprinderii (ERP). Această integrare asigură coerența datelor pe diverse platforme, facilitează raportarea eficientă și simplifică procesele companiei.

 

Sistemul de Management Integrat al Combustibilului reprezintă un salt important în ceea ce privește sistemele de gestionare a combustibilului. Oferind o monitorizare eficientă a combustibilului, securitate sporită, operațiuni simplificate și capacități de raportare cuprinzătoare, această soluție permite întreprinderilor să își optimizeze operațiunile și să maximizeze profitabilitatea.

Punând accentul pe acuratețe, automatizare și scalabilitate, un Sistem de Management Integrat al Combustibilului TEH îmbunătațeste modul în care este gestionat combustibilul, stimulând eficiența și oferind o valoare semnificativă pentru întreprinderile din întreaga industrie.

 Contactează-ne pentru mai multe informații despre cum poți integra acest sistem în cadrul afacerii tale.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies