Meniu
Cos cumparaturi

Inchirieri rezervoare

Cere oferta!Tipuri de rezervoare disponibile pentru închiriere:

- Statie de incinta 5000 l;

- Statie de incinta 9500 l;

- Rezervor suprateran cu pereti dubli 20.000 l;


Care sunt beneficiile închirierii unui rezervor stocare combustibil?


Costul de închiriere și de mentenanță este mult mai mic decât în cazul achiziției unui rezervor.

Reducerea cheltuielilor lunare printr-un contract de închiriere este mai ușor de suportat de bugetul unei companii la început de drum sau care lucrează pe proiecte scurte.

Costuri mai mici la achiziția combustibilului, nu mai e necesar ca vehiculele să consume timp și combustibil pentru a realimenta la benzinării deoarece alimentarea se face direct la locație.

Dacă serviciul de închiriere nu este pe placul tău, starea rezervorului este precară, echipamente defecte, mentenanță slabă, poți renunța la companie.

Flexibilitate în ce privește plata facturii, se plătește lunar taxa convenită pentru închiriere.

Flexibilitate în ce privește capacitatea rezervorului. Dacă nevoia de combustibil este mai mare decât s-a anticipat, se poate închiria un rezervor în plus sau se poate schimba cu unul de capacitate mai mare.

Este soluția ideală pentru nevoile pe termen scurt și pentru companiile care sunt la început de drum, și nu știu încă ce necesar de combustibil au nevoie pentru a derula activitatea.

Soluția potrivită pentru companiile care lucrează pe bază de proiect, proiecte cu locații diferite și perioade de execuție diferite.

Mutarea rezervorului la finalul proiectului nu mai este necesară, odată închiriat, el va staționa pe șantierul de lucru atât cât este nevoie sau cât spune contractul, iar odată cu expirarea termenului, compania trebui să își recupereze rezervorul închiriat.

Costul închirierii și al consumului de combustibil poate fi cuantificat și facturat în proiect.

Posibilitatea de a alege un rezervor de capacitate mai mare, pe care în mod normal poate că nu ți l-ai permite pentru achiziție imediată.

Rezervoarele vin configurate cu sisteme de management care sunt costisitoare, iar odată închiriat se poate testa eficiența și compatibilitatea acestor sisteme de monitorizare și control înainte de a face o achiziție clară.

Configurarea, inspecțiile și mentenanța rezervorului intră în preț, prin urmare scapi de grija costurilor de întreținere. Desigur, dacă utilizarea rezervorului este incorectă și se produce o defecțiune, atunci lucrurile de schimbă. Normele de utilizare trebuie respectate.

Nu este nevoie de construcții speciale pentru depozitarea rezervorului, doar de o plaformă stabilă din beton pe care va putea fi plasat. În cazul rezervoarelor de stocare cu cuvă de retenție, protecția împotriva razelor UV și a ploii poate fi asigurată de alegereaa unui model de rezervor cu copertină.

Relocarea rapidă oriunde este nevoie, cu un utilaj special poți plasa rezervorul pe șantier, la fermă, în parcare flotei, etc.

Consultanță din partea echipei de mentenanță oricând este nevoie, fără costuri suplimentare.


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies