Eurial este denumirea comerciala a SC EURIAL SRL, persoana juridica avand urmatoarele date de identificare:  CUI: RO16924229 si Nr. reg. com.: J30/1208/2004.

 

1.      Termeni si Conditii de Utilizare

 

Prin utilizarea acestui Site web, sunteți de acord cu acești Termeni de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de Utilizare, atunci nu vi se permite să utilizați acest Site web și va trebui să întrerupeți imediat această utilizare.

Cu excepția cazului în care este indicat altfel în conținutul relevant și cu condiția să respectați toate obligațiile care vă revin în conformitate cu acești Termeni de Utilizare, sunteți autorizat să vizualizați, copiați, imprimați și distribuiți (dar nu să modificați) conținutul de pe acest Site web; cu condiția ca (i) o astfel de utilizare să fie făcută numai în scopuri informative, necomerciale și (ii) orice copie a conținutului pe care o faceți trebuie să includă notificarea privind drepturile de autor sau altă atribuire asociată cu conținutul.

Nu sunteți autorizat să copiați sau să utilizați niciun software, proces brevetat, marca sau semn distinctiv  sau tehnologie încorporată sau descrisă în acest Site web.

Veți respecta toate legile aplicabile în ceea ce privește accesarea și utilizarea acestui Site web, a dreptului de proprietate industriala; Nu aveti dreptul sa utilizați numele sau logo-urile EURIAL altfel decat in permisiunea de fata. Cu excepția cazurilor prevăzute expres în acești Termeni de Utilizare sau în mod expres autorizate în scris de către proprietarul mărcii comerciale relevante, nu veți utiliza nici una din marca EURIAL fie singură sau în combinație cu alte cuvinte sau elemente de design, inclusiv în orice comunicat de presă, reclamă sau alte materiale promoționale sau de marketing sau mass-media, în scris, oral, electronic, vizual sau orice altă formă.

Dacă nu este indicat altfel, conținutul acestui Site web este furnizat de noi.

Acest Site web și conținutul său sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi ale Statului Roman si conventiile europene.

Referințele la mărcile comerciale ale altor părți pe acest Site web au numai scopuri de identificare și nu indică faptul că astfel de părți au aprobat acest Site web sau orice conținut al acestuia. Acești Termeni de Utilizare nu vă acordă nici un drept de utilizare a mărcilor comerciale ale altor părți.

 

2. Declinări și Limitări de Răspundere

Acest site (inclusiv fără limită cu privire la orice conținut sau altă parte a acestuia) conține doar informații generale și nu furnizăm, prin intermediul site-ului web, consiliere profesională. Inainte de a lua orice decizie sau întreprinde vreo acțiune care vă poate afecta finanțele sau afacerea, ar trebui să va adresați unui consultant profesional din cadrul EURIAL.

Acest site este furnizat ca atare și nu facem nicio declarație sau garanție expresă sau implicită cu privire la acesta. fără a limita cele de mai sus, nu garantăm că acest site web va fi sigur, fără erori, fără viruși sau coduri malițioase, sau că va îndeplinii vreun criteriu specific de performanță sau calitate. declinăm explicit toate garanțiile implicite, inclusiv, fără a se limita la, garanții de vandabilitate, titlu, potrivire pentru un anumit scop, neîncălcare, compatibilitate, securitate și acuratețe.

Utilizarea acestui site web se face pe propriul risc și vă asumați responsabilitatea deplină și riscul de pierderi rezultat din utilizare, inclusiv, fără limitare, cu privire la pierderea de servicii sau date. nu vom fi responsabili pentru nicio daună directă, indirectă, specială, incidentă, secundară sau punitivă, sau pentru niciun alt fel de daune, fie ca urmare a unui contract, statut, faptă ilicită (inclusiv, dar fără a se limita la, neglijență), sau altfel, cu privire la sau care rezultă din utilizarea acestui site web, chiar dacă am fi cunoscut sau ar fi trebuit să cunoaștem posibilitatea unor astfel de daune.

Anumite link-uri pe acest site web pot duce la site-uri web, resurse sau instrumente detinute de terte părți asupra cărora nu avem niciun control. fără a limita cele de mai sus, nu facem nicio declarație sau garanție explicită sau implicită cu privire la aceste site-uri web, resurse și instrumente și link-urile către aceste site-uri web, si  nu trebuie să fie interpretate ca o validare a acestora sau a conținutului acestora de către noi.

Dacă o parte din acești Termeni de Utilizare este nevalidă sau inaplicabilă în orice jurisdicție, atunci (i) în acea jurisdicție, aceasta va fi re-interpretată la efectul maxim permis de lege pentru a-și atinge intenția cât mai mult posibil și restul din acești Termeni de Utilizare vor rămâne valabili pe deplin și în vigoare și (ii) în toate celelalte jurisdicții, toți acești Termeni de Utilizare vor rămâne valabili pe deplin și în vigoare.
3.     Livrarea:

Produsele și serviciile sunt livrate la adresa indicată de către Cumpărător, doar pe teritoriul României și numai până la zonele ușor accesibile. Cumpărătorul este obligat să indice pentru livrare locații ușor accesibile. În cazul în care Cumpărătorul indică anumite zone care nu sunt ușor accesibile (cum ar fi: regiuni muntoase la mare altitudine, zone apropiate de câmpuri sau zone agricole etc., care nu sunt legate de drumuri publice) atunci livrarea se va face la cel mai apropiat locație, cazul în care Eurial este exonerat de orice răspundere, iar Cumpărătorul este obligat la preluarea produselor comandate.

În cazul în care Cumpărătorul solicită ca livrarea produselor să se facă în anumite zone, locuri ori șantiere în lucru determinate în care accesul autovehiculelor de transport este condiționat de plata unor taxe, administrative sau private, redevențe, comisioane sau alte despăgubiri, toate costurile legate de accesul vânzătorului în astfel de locuri aparține în exclusivitate Cumpărătorului și condiționează livrarea. În cazul în care Cumpărătorul nu face plata taxelor respective, Eurial este liberat de obligația contractuala de livrare a produselor în astfel de zone. În cazul în care Cumpărătorul nu face plata iar Eurial va fi nevoit să achite contravaloarea acestor taxe/comisioane de acces la intrarea/ieșirea din astfel de locuri, va factura contravaloarea acestora către Cumpărător, anexând facturii în copie documentul prin care a efectuat plata taxelor/comisioanelor respective. În acest caz, factura este scadentă în termen de 15 zile de la emitere, iar Cumpărătorul se obligă să o achite către Eurial. 

Livrarea si transportul Produselor se vor face conform condiției INCOTERMS agreate de Părți, menționate în Contract și Anexele acestuia (DAP [punct livrare/locație] sau EXW [fabrica/terminal]). Pe durata transportului și, în general, a întregului lanț logistic, Produsele vor fi însoțite de toate documentele de însoțire marfa prevăzute de legislația în vigoare. Descărcarea din mijloacele de transport ale produselor care fac obiectul contractului, revine Cumpărătorului, operațiune care se realizează conform instrucțiunilor producătorului.

Eurial se obligă să livreze, iar cumpărătorul să primească şi să plătească marfa conform facturilor emise, care vor corespunde cu sortimentele şi cantităţile comandate şi preţurile convenite.

 

4.     Efectuarea si anularea comenzilor: 

Vizitatorii Site-ului pot plasa comenzi prin selectarea si adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, completarea formularului de plata si apasarea butonului “Plaseaza comanda”.

Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi nu duce la inregistrarea unei comenzi. Astfel, comanda va fi considerată ca fiind certa la apasarea butonului “Plaseaza comanda” aferent paginii accesate prin intermediul butonului de final aflat pe pagina cosului de cumparaturi. Obligatia de livrare a produselor se va naste in sarcina Societatii la momentul incasarii pretului aferent prin una dintre modalitatile de plata acceptate astfel cum sunt indicate expres pe Site si care pot fi consultate de catre dumneavoastra cel mai tarziu la momentul apasarii butonului de final din formularul de plata care se deschide dupa plasarea comenzii.

Prin finalizarea comenzii potrivit celor antementionate, ne confirmati ca toate datele furnizate sunt corecte, complete si adevarate. De asemenea, consimtiti sa fiti contactat de Eurial in cazul in care apar orice probleme legate de incasarea pretului aferent comenzii facute.

Eurial poate anula orice comanda plasata de dumneavoastra, cu notificarea concomitenta sau ulterioara, fara ca o astfel de anulare sa atraga raspunderea sau obligatia noastra la suportarea oricaror prejudicii, in urmatoarele cazuri:

• neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului dumneavoastra;

• invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de Eurial;

• datele furnizate de catre dumneavoastra sunt incomplete sau incorecte;

• Eurial considera in baza unor motive obiectiva ca prin plasarea comenzii urmariti un scop ilicit sau cauzator de prejudicii pentru aceasta sau asociatii sai;

• oricare dintre Termenii şi condiţiile sau Politicile afisate pe Site nu au fost respectate de catre dumneavoastra.

Eurial va va transmite documentele de plata aferente achizitiei facute, obligatia dumneavoastra fiind de a ne furniza toate informatiile necesare conform legislatiei contabile si fiscale aplicabile.

Conform legislației în vigoare, pentru acele comenzi pentru care se va accepta plata cu cardul bancar, Eurial nu va solicita plati suplimentare.

In cazul platilor online, Eurial nu este raspunzatoare pentru niciun alt cost suportat de cumparator in plus față de pretul produsului achizitionat incluzand comisioane de transfer bancar ori de conversie valutara.

In vederea anularii unei comenzi, cumparatorul va trimite o solicitare de anulare comanda catre adresa de email contact@eurial.com.ro.

 

 

5.     Politica de retur:

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, clientii pot aplica pentru procedura de retur in 14 zile, fara a fi nevoiti sa isi justifice decizia si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13, alin. (3) si art. 14. Vezi mai multe detalii aici.

 

Cumparatorul va transmite pe adresa de email contact@eurial.com.ro o solicitare de retur, in care va specififca numarul comenzii pentru care se doreste retur.

 

Restituirea sumelor incasate, in cazul in care consumatorul nu doreste un alt produs, se va face astfel:

·                 Prin virament bancar, cele achitate prin card bancar si/sau OP (in cazul solicitarii returului la o data ulterioara vanzarii);

·                 Prin transmiterea catre banca a solicitarii de anulare/refacere a tranzactiei, in cazul in care plata s-a efectuat cu card bancar (in cazul in care produsele se returneaza in aceeasi zi in care s-a efectuat plata sau in toate cazurile in care produsele au fost achizitionate cu plata in rate - cu card de credit).

Atentie! Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.

6.     Solutionarea litigiilor

 

In cazul unor eventuale dispute se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, prin transmiterea unei notificari scrise la adresa de email de contact, părțile examinând împreună cauzele și căutându-se soluții acceptabile ambelor părți.

In situatia in care rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, litigiul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Link platforma SOL (solutionarea online a litigiilor), prin care oricare dintre parti poate solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage  

 

7. Politica GDPR:

1. EURIAL  protejeaza  confidentialitatea și caracterul privat al informațiilor care îi sunt încredințate. Ca parte a acestei obligații, EURIAL se angajează să protejeze și să utilizeze în mod corespunzător informațiile cu caracter personal (denumite în cele ce urmează „date cu caracter personal”) care au fost colectate atât în format electronic, cât și în format fizic.

Termenii "EURIAL", "noi", și "nostru" se referă la EURIAL  SRL sau oricare dintre firmele afiliate ori care fac parte din grup. EURIAL la acest moment este o entitate de nationalitate romana fara a fi membra a unei retele sau a unui grup. 

Prin prezenta vă informăm cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și cu privire la drepturile dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 – Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”), cu Legea de punere în aplicare a prevederilor GDPR, precum și cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Regula generala este ca Eurial colecteaza numai datele cu caracter personal oferite voluntar de către clienți, parteneri de afaceri, salariați, potențiali angajați, colaboratori sau vizitatori online ai site-ului nostru, astfel încât să putem furniza servicii, desfășura relații contractuale, promova serviciile si produsele noastre și pentru a oferi informații legate de activitatea noastra.

Pentru a putea furniza produsele agreate cu clienți sau pentru a ne conforma diferitelor obligații legale, vă informăm că anumite date cu caracter personal ne sunt necesare.

Consultați prezenta politică de confidențialitate (denumite în cele ce urmează „Politica de confidențialitate”) pentru a afla mai multe despre cum colectăm, folosim, partajăm și protejăm datele cu caracter personal pe care le-am obținut.

 

Temeiul juridic pentru folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal

 

2. EURIAL colectează numai datele cu caracter personal necesare pentru satisfacerea solicitarilor. În cazul în care sunt necesare date cu caracter personal suplimentare opționale, veți fi anunțat în legătură cu această împrejurare la momentul colectării.

Legea ne permite să prelucrăm date cu caracter personal, atât timp cât avem un temei legal pentru a face acest lucru. În consecință, atunci când procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal, ne vom baza pe una dintre următoarele condiții privind prelucrarea:

-              Încheierea unui contract: atunci când prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru noi în vederea efectuării de demersuri pentru încheierea unui contract;

-              Executarea unui contract: atunci când prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru indeplinirea obligațiilor  care decurg dintr-un contract;

-              Obligație legală: atunci când suntem obligați să procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta o obligație legală, precum păstrarea registrelor în scopuri fiscale sau furnizarea de informații către o autoritate publică sau o instituție de aplicare a legii;

-              Interese legitime: vom prelucra date cu caracter personal despre dumneavoastră în cazul în care aceasta este în interesul nostru legitim, în decursul desfășurării unei colaborari în conformitate cu dispozițiile legii, pentru a continua derularea acesteia,  sau in interesul dvs. legitim ;