Meniu
Cos cumparaturi

Managementul Alimentarilor

Printre numeroasele costuri aferente unei flote de mașini se numără și combustibilul. Este o resursă costisitoare si este important sa fie folosită cât mai optim. Prin intermediul soluțiilor de management al alimentarilor, puteți cu usurintă să  urmăriti inventarul, să monitorizați  consumul de combustibil și să integrați contractele, dar și facturile,  în sistemele interne de gestiune.


Eurial vă oferă o multitudine de soluții de gestionare a combustibilului oferite de cei mai mari jucători globali, soluții care pot fi integrate în proiectul dvs. de către echipa noastră

Sistemul de gestionare combustibil GWT este un sistem compus din următoarele:Pompă cu o capacitate de 60 sau 80 litri/minut;Pistol automat cu racord pivotant;Furtun de 8 metri;Cartuș de filtru cu durată de viață extinsă de 25 µ (în funcție de calitatea motorinei, durata de viață: aprox. 100.000 lit..
0€ Fără TVA:0€
Heconomy - All-Rounder pentru stațiile de benzină ale flotei auto deținută de compania dumneavoastrăTerminalul de combustibil Heconomy cu programul său inteligent este un sistem cu adevărat versatil, în special atunci când vine vorba de cerințele unei stații de benzină.Varietatea opțiunilor de au..
0€ Fără TVA:0€
Software de management HecPollSoftware-ul de gestionare bazat pe web HecPoll transferă datele de la benzinărie la birou, unde tranzacțiile și datele de bază pot fi monitorizate și pot fi generate rapoarte.Datorită diferitelor module HecPoll, versiunea standard poate fi extinsă individual și combi..
0€ Fără TVA:0€
Recunoașterea automată a vehiculelor și a șoferilor PetroPoint: Automatizați acum procesul de alimentare cu ajutorul PetroPoint și profitați de un confort mai mare de alimentare, de securitate și de o creștere a productivității flotei dumneavoastră.PetroPoint este format din urmăoarele componente..
0€ Fără TVA:0€
Self Service Management Agilis Este un sistem eficient pentru întreprinderile mici și mijlocii, care utilizează propriile rezervoare de stocare pentru alimentarea cu combustibil a vehiculelor din flotă.Ce e nou la partea de HARDWARE? Până la 250 de useri 15 limbi presetateCe e nou la partea..
0€ Fără TVA:0€
Sistemul de Management Integrat al Combustibilului OptiTEH (Tatsuno-Eurial-Hectronic) este un sistem modular gândit astfel încât funcționalitățiile fiecărei componente să aducă valoarea adăugată afacerilor.Acest sistem este compus din:  Rezervor Sondă de nivel Dispensere prof..
0€ Fără TVA:0€
 Kit-ul EcoBox se atașează pompei existente și permite gestionarea alimentărilor prin identificarea fiecărui utilizator prin cod PIN sau cheie de proximitate pentru maxim 2000 utilizatori (2000 de mașini și 2000 șoferi) și se livrează cu soft de management al alimentărilor și utilizatorilor..
0€ Fără TVA:0€
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies