Meniu
Cos cumparaturi

Managementul Alimentarilor

Printre numeroasele costuri ale exploatării unei flote de mașini se numără și combustibilul. Este de departe cea mai consecventă resursă și este important să vă asigurați că este utilizată în mod eficient. Aceasta înseamnă urmărirea inventarului, monitorizarea consumului de combustibil și consolidarea contractelor și facturilor ori de câte ori este posibil. Un sistem de gestionare a combustibilului vă poate ajuta să realizați acest lucru și la Eurial veți găsi o mulțime de soluții de gestionare a combustibilului oferite de cei mai mari jucători globali care pot fi integrați în proiectul dvs. de către echipa noastră


HecFleet - All-Rounder pentru stațiile de benzină ale flotei auto deținută de compania dumneavoastrăNu promitem prea multe: terminalul de combustibil HecFleet cu programul său inteligent este un system cu adevărat versatil, în special atunci când vine vorba de cerințele unei stații de benzină.Va..
0,00€ Fără TVA:0,00€
Software de management HecPollSoftware-ul de gestionare bazat pe web HecPoll transferă datele de la benzinărie la birou, unde tranzacțiile și datele de bază pot fi monitorizate și pot fi generate rapoarte.Datorită diferitelor module HecPoll, versiunea standard poate fi extinsă individual și combi..
0,00€ Fără TVA:0,00€
Recunoașterea automată a vehiculelor și a șoferilor PetroPoint: Automatizați acum procesul de alimentare cu ajutorul PetroPoint și profitați de un confort mai mare de alimentare, de securitate și de o creștere a productivității flotei dumneavoastră.PetroPoint este format din urmăoarele componente..
0,00€ Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies