Meniu
Cos cumparaturi

PetroPoint

PetroPoint
PetroPoint

Recunoașterea automată a vehiculelor și a șoferilor PetroPoint: Automatizați acum procesul de alimentare cu ajutorul PetroPoint și profitați de un confort mai mare de alimentare, de securitate și de o creștere a productivității flotei dumneavoastră.

PetroPoint este format din urmăoarele componente:

Accesorii care se ataseaza pompei (unitate de pistol), un transponder montat pe vehicul, o unitate de bord (opțional) și un receptor. Comunicația dintre componente este fără fir, permițând o integrare ușoară în arhitectura stației de benzină existente.

Datorită configurării modulare, reconectarea automată a vehiculului poate fi, de asemenea, personalizată în funcție de cerințele dvs., contribuind astfel la optimizarea pas cu pas a gestionării flotei.

Principiul funcțional

1. Unitatea de pistol de pe pistolul de benzină identifică vehiculul prin intermediul transponderului montat pe vehicul.

2. Unitatea de pistol transmite vehiculul identificat la terminalul de combustibil sau la controlerul din locație. Procesul de autorizare este inițiat și procesul de alimentare este pornit automat. Când șoferul scoate pistolul de benzină din rezervor, procesul de alimentare este întrerupt (funcția de ieșire a duzei).

3. De îndată ce procesul de alimentare este finalizat, vehiculul și datele de alimentare sunt disponibile în system (managementului).

Opțiuni de configurare și combinație:

Recunoașterea automata a vehiculului

Autorizarea se face prin recunoașterea vehiculului.

Acest lucru necesită un transponder mic pus pe rezervor, o unitate de trimitere pe pistolul de benzină și un receptor în terminalul de combustibil.

Recunoașterea vehiculului și șoferului

Pe lângă recunoașterea vehiculului, este posibilă transmiterea kilometrajului, a orelor de funcționare și a identificării șoferului în timpul autorizației. În acest scop, este necesar un  accesoriu suplimentar pentru vehicol.

Terminalul de combustibil HecFleet

HecFleet-ul complet este potrivit și pentru autorizarea automată cu PetroPoint0€
Fără TVA: 0€
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies