Meniu
Cos cumparaturi

Pompe de distributie pentru uz intern

Pompele se utilizeaza pentru alimentarea cu combustibil a vehiculelor. Nu sunt avizate pentru vânzarea către publicul larg astfel încât se folosesc pentru consumul intern.

Acestea pot fi echipate cu sisteme de identificare al utilizatorului și sisteme de gestiune a alimentărilor.

Pompă centrifugală, autoamorsantă, robustă și fiabilă, destinată uzului intern. Are integrat un debitmetru mecanic cu 3 cifre cu funcție de resetare și un totalizator neresetabil.Pompa poate fi montată direct pe rezervor, pe perete sau pe picioare (opțional) fixat în fundație, în apropierea reze..
0€ Fără TVA:0€
Pompă Piusi 3000 SUPREMEPIUSI 3000 SUPREME rezultă din tehnologiile digitale de ultimă  generație combinate cu experiența în domeniu a companiei PIUSI în proiectarea de produse de distribuire a fluidelor, cum ar fi pompele și debitmetrele.PIUSI 3000 SUPREME este o variantă inovativă a pompei cl..
0€ Fără TVA:0€
Pompă centrifugală, autoamorsantă, robustă și fiabilă destinată uzului intern. Are integrat un debitmetru mecanic cu 3 cifre cu funcție de resetare și un totalizator neresetabil.Pompa poate fi montată direct pe rezervor, pe perete sau pe picioare (opțional) fixat în fundație, în apropierea rezervoru..
0€ Fără TVA:0€
Pompă centrifugală, autoamorsantă, robustă și fiabilă, este destinată uzului intern. Are integrat un debitmetru mecanic cu 4 cifre cu funcție de resetare și un totalizator neresetabil.Pompa poate fi montată direct pe rezervor, pe perete sau pe picioare (opțional) fixat în fundație, în apropierea ..
0€ Fără TVA:0€
Pompa Cube MC LITE este destinată uzului intern şi cuprinde unele caracteristici ale pompei CUBE. În plus, această pompă ofera posibilitatea de a ţine evidenţa consumului de combustibil. Se livrează cu 4 chei de utilizatori pentru a face alimentarea cât mai uşoară şi mai rapidă. Pompa CUBE MC LIT..
0€ Fără TVA:0€
Pompă centrifugală (220 V, 12 V, 24 V) robustă şi fiabilă, destinată uzului intern. Accesul se realizează prin cheie magnetică sau cod PIN. Permite distribuţia de combustibil cu presetare. Are integrat un debitmetru electronic. Pompa poate fi montată direct pe rezervor, pe un perete sau se poate..
0€ Fără TVA:0€
Pompă cu paleţi, autoamorsantă, de mare precizie, destinată uzului intern. Accesul la pompă se face prin cheie de proximitate și/sau cod PIN pentru maxim 2000 utilizatori (2000 de mașini și 2000 șoferi) și se livrează cu soft de management al alimentărilor și utilizatorilor. Date tehnice:• a..
0€ Fără TVA:0€
Pompă cu paleţi, autoamorsantă si de mare precizie, destinată uzului intern. Accesul la pompă se face prin cheie de proximitate și/sau cod PIN pentru maxim 2000 utilizatori (2000 de mașini și 2000 șoferi) și se livrează cu soft de management al alimentărilor și utilizatorilor. Date tehnice:• ac..
0€ Fără TVA:0€
Pompă cu paleţi, autoamorsantă si destinată uzului intern. Accesul la pompă se face prin cheie de proximitate sau cod PIN pentru maxim 1000 utilizatori (1000 de mașini și 1000 șoferi) și se livrează cu soft de management al alimentărilor și utilizatorilor. Este disponibilă in trei variante - Eco ..
0€ Fără TVA:0€
Pompe centrifugale, autoamorsante si de mare capacitate, destinate uzului intern. Accesul la pompă se face prin cheie magnetică sau cod PIN pentru maxim 80 de utilizatori. Un debitmetru electronic şi un filtru de apă sunt integrate pentru a proteja motorul maşinii dumneavoastră. Acestea pot fi mo..
0€ Fără TVA:0€
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies