Meniu
Cos cumparaturi

Pompe de distributie pentru uz intern

Pompele se utilizeaza pentru alimentarea cu combustibil a vehiculelor. Nu sunt avizate pentru vânzarea către publicul larg astfel încât se folosesc pentru consumul intern.

Acestea pot fi echipate cu sisteme de identificare al utilizatorului și sisteme de gestiune a alimentărilor.

Pompă centrifugală, autoamorsantă, robustă și fiabilă, este destinată uzului intern. Are integrat un debitmetru mecanic cu 3 cifre cu funcție de resetare și un totalizator neresetabil.Pompa poate fi montată direct pe rezervor, pe perete sau pe picioare (opțional) fixat în fundație, în apropierea ..
452€ Fără TVA:380€
Pompă centrifugală, autoamorsantă, robustă și fiabilă, este destinată uzului intern. Are integrat un debitmetru mecanic cu 3 cifre cu funcție de resetare și un totalizator neresetabil.Pompa poate fi montată direct pe rezervor, pe perete sau pe picioare (opțional) fixat în fundație, în apropierea rez..
576€ Fără TVA:484€
Pompă centrifugală, autoamorsantă, robustă și fiabilă, este destinată uzului intern. Are integrat un debitmetru mecanic cu 4 cifre cu funcție de resetare și un totalizator neresetabil.Pompa poate fi montată direct pe rezervor, pe perete sau pe picioare (opțional) fixat în fundație, în apropierea ..
687€ Fără TVA:577€
Caracteristici: • electropompă autoamorsantă 220V montată într-o cutie metalică, care se poate închide cu cheie • debit 56 l/min • contor mecanic cu 3 cifre, subtotal resetabil şi totalizator neresetabil • furtun de alimentare 4m cu pistol automat • fotografia este informativă ..
571€ Fără TVA:480€
Pompa Cube MC LITE este destinată uzului intern şi cuprinde unele caracteristici ale pompei CUBE. În plus, această pompă oferta posibilitatea de a ţine evidenţa consumului de combustibil. Se livrează cu 4 chei de utilizatori pentru a face alimentarea cât mai uşoară şi mai rapidă. Pompa CUBE MC LI..
1.190€ Fără TVA:1.000€
Pompă centrifugală (220 V, 12 V, 24 V) robustă şi fiabilă, destinată uzului intern. Accesul se realizează prin cheie magnetică sau cod PIN. Permite distribuţia de combustibil cu presetare. Are integrat un debitmetru electronic. Pompa poate fi montată direct pe rezervor, pe un perete sau se poate..
0€ Fără TVA:0€
Pompă cu paleţi autoamorsantă, de mare precizie, destinată uzului intern. Accesul la pompă se face prin cheie de proximitate și/sau cod PIN pentru maxim 2000 utilizatori (2000 de mașini și 2000 șoferi) și se livrează cu soft de management al alimentărilor și utilizatorilor. Date tehnice:• ac..
2.241€ Fără TVA:1.883€
Pompă cu paleţi autoamorsantă, de mare precizie, destinată uzului intern. Accesul la pompă se face prin cheie de proximitate și/sau cod PIN pentru maxim 2000 utilizatori (2000 de mașini și 2000 șoferi) și se livrează cu soft de management al alimentărilor și utilizatorilor. Date tehnice:• acces..
2.689€ Fără TVA:2.260€
Pompă cu paleţi autoamorsantă, destinată uzului intern. Accesul la pompă se face prin cheie de proximitate sau cod PIN pentru maxim 1000 utilizatori (1000 de mașini și 1000 șoferi) și se livrează cu soft de management al alimentărilor și utilizatorilor. Este disponibilă in trei variante - Eco 60..
0€ Fără TVA:0€
Pompe centrifugale, autoamorsante, de mare capacitate destinate uzului intern. Accesul la pompă se face prin cheie magnetică sau cod PIN pentru maxim 120 utilizatori. Are integrat un debitmetru electronic, un filtru de apă, pentru a proteja motorul maşinii dumneavoastră şi un dispozitiv de măsur..
0€ Fără TVA:0€
Pompe centrifugale, autoamorsante, de mare capacitate destinate uzului intern. Accesul la pompă se face prin cheie magnetică sau cod PIN pentru maxim 120 utilizatori. Are integrat un debitmetru electronic, un filtru de apă, pentru a proteja motorul maşinii dumneavoastră şi un dispozitiv de măsur..
0€ Fără TVA:0€
Pompe centrifugale, autoamorsante, de mare capacitate destinate uzului intern. Au integrat un debitmetru mecanic cu 4 cifre cu funcţie de resetare, un totalizator neresetabil şi un filtru de apă pentru a proteja motorul maşinii dumneavoastră. Acestea pot fi montate pe o consolă sau pot să stea î..
0€ Fără TVA:0€
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies