Meniu
Cos cumparaturi

Rafturi

Rafturile sunt folosite pentru depozitarea legală şi ergonomică a butoaielor şi a altor recipienţi. Rafturile de depozitare pot să fie configurate cu etajere, cuve de retentie pentru a putea stoca mai multe tipuri de recipiente ce contin substante necesare activitații pe care o desfăsurați. 

RAFT PENTRU BUTOAIE TIP 120 Rafturile sunt folosite pentru depozitarea legală şi ergonomică a butoaielor şi a altor recipienţi. Toate rafturile pentru butoaie sunt galvanizate, fiind dotate cu cuve de retenţie din GRP, cu protecţie anicorozivă ridicată. Datorită rezistenţei ridicate la coroz..
0€ Fără TVA:0€
RAFT PENTRU BUTOAIE TIP 360 Rafturile sunt folosite pentru depozitarea legală şi ergonomică a butoaielor şi a altor recipienţi. Toate rafturile pentru butoaie sunt galvanizate, fiind dotate cu cuve de retenţie din GRP, cu protecţie anicorozivă ridicată. Datorită rezistenţei ridicate la coro..
0€ Fără TVA:0€
RAFT PENTRU BUTOAIE TIP 400 Rafturile sunt folosite pentru depozitarea legală şi ergonomică a butoaielor şi a altor recipienţi. Toate rafturile pentru butoaie sunt galvanizate, fiind dotate cu cuve de retenţie din GRP, cu protecţie anicorozivă ridicată. Datorită rezistenţei ridicate la coro..
0€ Fără TVA:0€
RAFT PENTRU BUTOAIE TIP 800 Rafturile sunt folosite pentru depozitarea legală şi ergonomică a butoaielor şi a altor recipienţi. Toate rafturile pentru butoaie sunt galvanizate, fiind dotate cu cuve de retenţie din GRP, cu protecţie anicorozivă ridicată. Datorită rezistenţei ridicate la coro..
0€ Fără TVA:0€
ETAJERĂ 10/5 Spatiu de depozitare pentru substante în toate clasele de poluare a apei • otel galvanizat pentru rafturi, butelii și grătare • pot fi accesate din ambele părti • greutate de 200 kg pe raft • 1600 kg limită de greutate a podelei pe sistem de rafturi • rafturi reglabile în înălț..
0€ Fără TVA:0€
Etajeră 10/20Pentru depozitarea substantelor de natura sa polueze apa, depozitate in recipienti de pana la 30 l. Etajera este complet galvanizata, putand fi usor montata, fara suruburi si fara scule suplimenatre. Echipat cu 5 rafturi reglabile si doua cuve de retentie din po..
0€ Fără TVA:0€
ETAJERĂ 13/20Pentru depozitarea substantelor de natura sa polueze apa, depozitate in recipienti de pana la 20 l. Complet galvanizata si ignifuga , cu cuva de podea 20 l sudata conform StawaR ca si nivel de depozitare inferior. Fiecare nivel poate suporta o sarcina utila de m..
0€ Fără TVA:0€
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies