Meniu
Cos cumparaturi

Rezervor cu perete dublu pentru AdBlue

Rezervor cu perete dublu pentru AdBlue
Rezervor cu perete dublu pentru AdBlue

Rezervor cu perete dublu pentru AdBlue 5000 l

Rezervoarele de AdBlue asigură o stocare economică și sigură a acestuia. AdBlue este o substanță non-explozivă, inofensiva pentru mediu, dar este corozivă și are nevoie de condiții speciale de stocare. Designul robust al rezervorului , accesorile din inox, și plasticul adecvat asigură stocarea în siguranță de AdBlue. Rezervoarele pot fi furnizate(echipate) cu izolație termică și un sistem special de încălzire și ventilație, menținand o temperatură adecvată a fluidului în timpul stocării în medii cu temperatura diferita. Acestea sunt rezistente la razele UV, ceea ce permite amplasarea lor si afară.

Echipamentul standard conține:

- Contor electronic K24;

- Pompa PIUSI 34l/min;

- Pistol automat;

- 6 m furtun alimentare DN19;

- Incalzire în cabinetul pompei;

- Indicator de nivel Apollo Visual;

- Iluminare cabinet pompa

- Limitator de incarcare electronic

- DOM 16” (disponibil pentru capacitatea de 2000 l).

Beneficii AdBlue

Reducerea emisiilor de gaze: acesta este principalul motiv pentru care această soluție a fost dezvoltată, pentru a reduce efectul de seră, încălzirea globală, noxele. Utilizarea soluției pe toate vehiculele de transport public ar reduce cu mult poluarea aerului în orașe.

Prietenoasă cu mediul : este o soluție ce se clasează în categoria celor cu risc minim de poluare, care transformă vehiculul în unul mai prietenos cu mediul.


Diversitatea ambalajelor: Poate fi cumpărat la bidoane mici, canistre, butoaie, rezervoare, containere IBC, prin urmare, pot fi achizitionate și de cumpărătorii casnici și de companii cu flote mari de mașini. Ambalajele, indiferent de formă, trebuie să fie rezistente la soluția de uree, aceasta fiind acidă.


Discounturi garantate: date fiind posibilitățile multiple de stocare, la fel ca în cazul combustibilului, dacă soluția de AdBlue este achiziționată în cantitate mai mare, prețul va fi mai mic, ceea ce aduce beneficii pe termen lung.

Soluție neinflamabilă: nu există pericolul unei explozii, cum e în cazul combustibilului.

Mai multe detalii despre ce este, cine foloseste și ce beneficii are, cum se pot accesoriza cu echipamente de management,  citiți în articolele de pe blog:

AdBlue - ce este, cine folosește, ce beneficii are

Monitorizarea eficientă a consumului de AdBlue prin integrarea unui sistem de management

Îmbunătățirea eficienței agriculturii: Performanța unui rezervor mobil de stocare AdBlue

0€
Fără TVA: 0€
Adaugă în Coş
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies