Meniu
Cos cumparaturi

Rezervor suprateran pentru stocare motorină cu perete simplu și cuvă de retenție inalta

Rezervor suprateran pentru stocare motorină cu perete simplu și cuvă de retenție inalta
Rezervor suprateran pentru stocare motorină cu perete simplu și cuvă de retenție inalta

Caracteristici rezervor :
• Produs în conformitate cu normele europene în vigoare;
• Construit din tablă de oțel carbon SR 235 JR UNI EN 10025;
• Rezervorul este prevăzut cu suporți pentru prevenirea răsturnării;
• Strat anticoroziune și strat de vopsea;
• Calotă 400 mm cu stuț de umplere rapidă de 3” cu racord (cuplă rapidă) blocabil, din cupru și țeavă de aerisire cu dispozitiv de împiedicare a întoarcerii flacării;
• Indicator de nivel cu rol informativ;
• Supapă de limitare a încărcării, calibrată la 95% din capacitatea geometrica a rezervorului, țeavă de aspirație dotată cu supapă de sens (valvă antidezamorsaj), filtru și robinet;
• Țeavă de scurgere la baza cuvei cu capac de siguranță.

• Capacitate variabila 
• Posibilitate de atasare a unei copertine de protectie
• Cuva de retentie este inalta si are o capacitate de 100% 

Acesta este un produs realizat doar la comanda, pentru mai multe detalii, contactati-ne.


Rezervoarele de stocare produse de compania Eurial sunt containere special concepute pentru stocarea diferitelor substanțe inflamabile, cum ar fi : benzina, motorina, uleiul, etc.

Procesul de realizare a unui rezervor de stocare combustibil este complex: proiectare, achiziția materialelor, sudare, vopsire, accesorizare, punere în funcțiune, etc.

Pentru a fi în conformitate cu normele europene, echipa de ingineri care le proiectează, dar și muncitorii din fabrică care participă la realizarea rezervoarelor, trebuie să respecte fiecare pas din proiect.

Este important ca atunci când alegeți un producător de rezervoare stocare să fiți informat cu privire la normele de realizare și să nu faceți rabat de la calitatea materialelor.

Garanția rezervoarelor de stocare combustibil este întărită de calitatea materialelor și vopselelor utilizate, achiziționate de la producători de top. Utilizăm cu preponderență vopsele special concepute pentru segmentul naval, pentru echipamente industriale, centrale, rafinării, echipamente minerit. Această gamă oferă o protecție îndelungată în medii în care coroziunea este ridicată.

Rezervoarele de stocare sunt echipate cu pompe, filtre, pistoale de alimentare, sonde de nivel, etc. Eurial colaborează cu companii de renume în domeniu, precum: TatsunoHorn, TecalemitPiusiHectronic.

Urmând un flux tehnologic, fabrica asigură o producție fiabilă și de înaltă calitate de rezervoare de stocare, care îndeplinesc standardele industriale, reglementările și cerințele clienților.

Este important ca rezervorul, componentele cu care este accesorizat și montajul la locație să fie realizat de o companie cu experiență în domeniu, de personal calificat, care să asigure rezistența și funcționarea pe o perioadă cât mai lungă.

0€
Fără TVA: 0€
Adaugă în Coş
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies