Meniu
Cos cumparaturi

ServiceIntreaga noastra activitate s-a bazat pe asigurarea calitatii pentru serviciile pe care le oferim, iar acesta este motivul pentru care ne-am propus misiunea de a oferi solutii complexe, 360 de grade, pentru toate produsele din portofoliu.

Deschiderea in anul 2010 a departamentului de service si mentenanta a reprezentat un pas care ne-a adus mai aproape de indeplinirea misiunii propuse.

Departamentul de service si mentenanta functioneaza acum pe 3 directii: reparatii la sediu, service pe teren si centru piese de schimb.


  Reparatii la sediu

  Pentru produsele usor transportabile (de exemplu pompe, rezervoare mobile, sisteme de management etc.) va recomandam sa optati pentru varianta de a le repara la sediul nostru. Printre avantajele acestei optiuni se numara: eliminarea costului de deplasare a echipei de service si echipamentele specializate pe care le detinem in atelier.

  Service pe teren

  In cazul unor probleme aparute produselor sau echipamentelor greu transportabile, la cerere, una din echipele noastre specializate se poate deplasa la fata locului pentru a solutiona problema.

  Intervenţie la distanţă

  Acest tip de intervenţie reduce considerabil timpul de rezolvare a problemelor prin evitarea deplasării echipei

  Centru piese de schimb

  Prin intermediul nostru puteti obtine piese de schimb de la cei mai importanti furnizori din Europa (Piusi, Cemo, Horn Tecalemit etc.) intr-un mod rapid si eficient, pentru echipamentele pe care le folositi.

Pentru întrebări suplimentare sau mai multe detalii sunaţi la: Suport Service: STEFAN BOTIS: 0726 265 147

Apasati aici pentru SUPORT TEHNIC

Daca doriti sa ne trimiteti un mesaj, va rugam sa completati formularul de contact

Contacteaza-ne!

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies