Meniu
Cos cumparaturi

Servicii sablare industrială

Pregătirea suprafețelor pentru finisare, începe cu îndepărtarea impurităților și finisajelor vechi.

Acest lucru de obicei se face cu ajutorul unei tehnici simple, dar eficiente, sablarea.

Procesul de sablare presupune curățarea și netezirea unei suprafețe cu ajutorul unui jet de înaltă presiune, combinat cu un agent de sablare.

Sablarea poate fi realizată cu diverse materiale:
 - cu nisip
 - cu gheață carbonică
 - cu sablare apă
 - cu abur/ aer
 - alte materiale precum: alice/bile oțel/sticlă, silicat calciu, bicarbonat de sodiu, oxid aluminiu, zgură cupru, olivine, etc.

Materialul se alege în funcție de obiectul care urmează să fie sablat și de tipul de sablare: ușoară, profundă sau foarte profundă.

Tipul de sablare și materialul utilizat este stabilit de personalul calificat, în măsură să decidă aceste detalii astfel încât calitatea și structura obiectului sablat să nu fie afectată, dar în același timp curățarea să fie corectă.

Pe lângă rolul de bază al sablării, acela de a curăța în profunzime orice tip de material, sablarea este folosită și pentru a pregăti suprafața unui obiect pentru diferite finisaje finale.

În cazul rezervoarelor de stocare recondiționate, sablarea îndepărtează urmele de rugină, de vopsea veche, praf, depuneri, pentru a pregăti obiectul pentru aplicarea vopselei noi.

În cazul rezervoarelor noi, suprafața trebuie să fie sablată, degresată, pentru ca să fie aderentă și vopseaua să prindă mai bine.

Este important ca obiectul care urmează să fie sablat să aibă componentele sensibile: electronice, cabluri, etc demontate sau protejate pentru a nu fi deteriorate în timpul procesului de sablare.

Compania Eurial oferă servicii de sablare piese și ansamble metalice la sediul societatii.

Procesul de sablare este realizat în cabina de sablare, dotată cu aparatură performantă de tip SAPI/MAMUT.

Cabina de sablare are dimensiuni mari de L16x l 6 m x h5 m.

Piesele ce necesită sablare pot cântări până la 20 tone și pot avea următoarele dimensiuni: 15 m x 5 m x 4 m.

In camera de sablare procesul de curățare se realizează într-un mediu controlat, sablarea este realizată corect folosind alice metalice, ce oferă un grad de curățare ridicat și uniform.

Toate lucrările sunt realizate în siguranță, de personal calificat, respectând normele aflate în vigoare.

Sablarea se face conform normelor ISO 8501-1.

Pentru informații despre sablare, ce tip de produse pot fi sablate, procedura și durata procesului, contactati-ne.Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies