Meniu
Cos cumparaturi

Solutii Automatizate

Soluțiile automate Eurial sunt formate din rezervoare, pompe electrice și sonde de nivel concepute pentru a prelungi durata de viață a generatoarelor electrice și a altor tipuri de arzătoare. Acest sistem este extrem de flexibil și poate fi personalizat pentru orice necesitate sau cerință. Sistemul conține un rezervor de motorină (capacități normale între 400 l - 1500 l), un transfer de pompă diesel și senzor de nivel care acționează asupra pompei în cazurile în care nivelul de combustibil din rezervor este prea mic sau prea mare. Pentru aplicații în care este nevoie de o cantitate de combustibil mai mare decât capacitatea maximă a rezervoarelor (1500 l), pot fi cuplate până la 5 rezervoare pentru a crește spațiul de depozitare.

Soluție automatizată realizată pentru gestionarea cu energie electrică internă (generator) pentru o perioadă lungă de timp, fără a depinde de factori externi. Exemplu:Tanc subteran cu o capacitate de 20 000 l, complet echipată conectat la o pompă Piusi, cu un proces liniar automat. De asemen..
0,00€ Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies