Meniu
Cos cumparaturi

Solutii Automatizate

Sistemul de automatizare Eurial este format din rezervoare, pompe electrice și sonde de nivel concepute pentru a prelungi durata de viață a generatoarelor electrice și a altor tipuri de arzătoare. Este extrem de flexibil și poate fi personalizat pentru orice necesitate sau cerință.

Sistemul conține un rezervor de motorină (capacități normale între 400 l - 1500 l), o pompă diesel de transfer și senzor de nivel care acționează asupra pompei în cazul în care nivelul de combustibil din rezervor este prea mic sau prea mare. Pentru aplicații în care este nevoie de o cantitate de combustibil mai mare decât capacitatea maximă a rezervoarelor (1500 l), pot fi cuplate până la 5 rezervoare pentru a crește spațiul de depozitare.

Sistemul de automatizare este realizat in vederea gestionarii alimentării cu combustibil lichid pentru instalațiile și echipamentele tehnologice: arzătoare și  grupuri electrogene.Beneficii:- controlul fluxului de alimentare cu combustibil;- controlul elementelor de execuție;  - oferă..
0€ Fără TVA:0€
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies