Meniu
Cos cumparaturi

Statii PECO mobile

Soluțiile noastre containerizate sunt opțiunea rentabilă pentru depozitarea și distribuția combustibilului. Sunt potrivite pentru o gamă variată de industrii, cum ar fi: companii de transport, șantiere de construcții sau orice companie industrială cu o flotă de vehicule. Această soluție vă permite să distribuiți și să depozitați produsele pe benzină fără a fi nevoie să construiți în jurul unei protecții suplimentare. Echipat cu firewall de reglementare, stația mobilă pentru produse pe benzină este ușor de instalat, iar modelul standard este compus din:

• Rezervor de combustibil, EURIAL, fabricat conform standardului EN 12285

• Pompa de combustibil, TATSUNO

• Container de transport

• Sistem electronic pentru măsurarea stocului de lichid / combustibil, HECTRONIC, (opțional)

• Pompa de transfer (opțional)

• Sistem de gestionare a stației

• Calibrare, riglă gradată și vas standard - cu Buletin de verificare metrologică

Container suprateran pentru stocare și distributie AdBlue1. Configuratia de bază standard a rezervorului încorporat în containerContainer : • Structura din oțel vopsit, culoare: albastru RAL 5010 sau alte culori RAL la cerere; • Pereți laterali fabricați din panouri de Alucobond alb RAL 9016 de ..
0,00€ Fără TVA:0,00€
Stația containerizată pentru distribuția / vânzarea carburantului este realizată conform normativului NP 004/2005 și are următoarele componente:1. Rezervor carburant, EURIAL, realizat cf. standardului EN 122852. Pompă de distribuție carburant, TATSUNO3. Container Eurial4. Sistem electronic pentr..
0,00€ Fără TVA:0,00€
Statie containerizata Oferta Statie containerizata Oferta
Reducere
Stația containerizată pentru distribuția / vânzarea carburantului este realizată conform normativului NP 004/2005 și are următoarele componente:1. Rezervor carburant, EURIAL, realizat cf. standardului EN 122852. Pompă de distribuție carburant (debit 40 L/min - benzină, 80 L/min - motorină )3. Con..
41.650,00€ 35.700,00€ Fără TVA:30.000,00€
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies