Meniu
Cos cumparaturi

Statii Publice

Până în acest moment am obţinut toate resursele necesare pentru a construi cu succes staţii de distribuţie carburanţi destinate vânzării de combustibil. Principalele noastre avantaje sunt: experienţa relevantă în domeniu, statutul de producător de rezervoare de stocare combustibil, parteneriatele cu principalii furnizori din industrie şi posibilitatea de a asigura service şi mentenanţă pentru proiectele realizate.

 

Pe scurt, asiguram:

Consiliere in obtinerea de avize

Monitorizare şi management

Infrastructură (fundaţii, platforme carosabile)

Structuri metalice (copertine, clădiri, etc)

Conducte tehnologice

Elemente de semnalizare (logo-uri, totem-uti, etc)

Producţie si instalare rezervoare de stocare

Calibrare şi curăţare rezervoare

Integrare pompe distribuţie carburant

Separatoare de hidrocarburi

Service şi mentenanţă 

Tehnologia Statiei CNG este compusă din:•2 x compresoare V190 / 300NG3 - pachete de compresoare de înaltă presiune răcite cu aer în 4 trepte cu unitate de comandă; montat pe cadru; capacitatea este de 190 Sm3 / h (+/- 5%) pentru presiunea de intrare de 3 bar la 39,5 kW (consum de energie). Puter..
0€ Fără TVA:0€
Până in acest moment am obţinut toate resursele necesare pentru a construi cu succes staţii de distribuţie carburanţi destinate vânzării de combustibil.Principalele noastre avantaje sunt: experienţa relevantă în domeniu, statutul de producător de rezervoare de stocare combustibil, parteneriatele..
0€ Fără TVA:0€
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies